Chudneme pred letom

Chudneme pred letom

Tento týždeň vám poradíme, ako schudnúť ešte pred začiatkom letnej dovolenkovej sezóny. Takmer každý z nás chce totiž v lete v plavkách vyzerať dobre, a uplynulé týždne, keď sme zostali vďaka hrozbe koronavírusu doma, nám ponúkali viacero lákadiel a kulinárskych špecialít, ktorým sme len ťažko odolávali. Miroslav Würfl preto oslovil odborníčku z bratislavského Inštitútu redukcie nadváhy Katarínu Skybovú mladšiu. Najskôr sa jej opýtal, kedy je najvhodnejšie začať zhadzovať kilogramy navyše.

Chudneme pred letom 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Zhodiť prebytočné kilogramy nie je také jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá. Tento týždeň hovoríme o chudnutí, lebo niektorí sme počas neplánovanej krízy spôsobenej koronavírusom trocha pribrali. Ako teda schudnúť a ktoré potraviny by sme mali jesť častejšie, zisťoval Miroslav Würfl u Kataríny Skybovej mladšej z bratislavského Inštitútu redukcie nadváhy.

Chudneme pred letom 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tento týždeň sa vám snažíme poradiť ako správne schudnúť ešte pred začiatkom letnej dovolenkovej sezóny. Vieme, že dominovať by mala pestrá a vyvážená strava s väčším obsahom ovocia a zeleniny. To je však len prvý krôčik k malému úbytku našej hmotnosti. Ako sa čo najlepšie pripraviť na dlhodobý proces chudnutia, o tom sa Miroslav Würfl rozprával s Katarínou Skybovou mladšou z Inštitútu redukcie nadváhy.

Chudneme pred letom 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň rozoberáme - ako schudnúť ešte pred začiatkom letnej dovolenkovej sezóny, lebo niektorí sme počas neplánovanej krízy zapríčinenej koronavírusom trocha pribrali. Jedným zo základných faktorov postupného zhadzovania kilogramov je aj telesná aktivita. Miroslavovi Würflovi to potvrdila Katarína Skybová mladšia z bratislavského Inštitútu redukcie nadváhy.

Chudneme pred letom 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sa vám snažíme poradiť ako schudnúť ešte pred začiatkom letnej dovolenkovej sezóny. Veď takmer každý z nás chce mať v lete pri oddychovaní postavičku ako lusk. Ak sa už rozhodneme schudnúť, musíme si uvedomiť, že je to dlhodobý proces. Koľko kilogramov by sme mali počas neho zhodiť, zisťoval Miroslav Würfl u Kataríny Skybovej mladšej z Inštitútu redukcie nadváhy.

Chudneme pred letom 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak sme vás inšpirovali a rozhodli ste sa zhodiť nejaké to kilečko, radšej skombinujte upravenú stravu s častejším pohybom na čerstvom vzduchu. Chudnutie bude efektívnejšie. Držíme vám palce! Na budúci týždeň sa budeme snažiť prežiť v lese, poradia nám mladí skauti.

Autor. Miroslav Würfl; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame