Fórum: Kedy sa skončí oprava kolonádového mosta?

Fórum: Kedy sa skončí oprava kolonádového mosta?

Prvou etapou odštartovala vlani v júni rekonštrukcia Kolonádového mosta v Piešťanoch. Vďaka dotácii z ministerstva kultúry, o ktorú žiadalo ešte predchádzajúce vedenie mesta, získali Piešťany na jeho opravu 950-tisíc eur. Práce, ktoré by mali trvať najviac 15 mesiacov, sa začali frézovaním vozovky a obnovou obvodového plášťa. Viacerí ste sa nás mailom pýtali, dokedy budú Kolonádový most opravovať. Preto sa o tom - ako prebieha rekonštrukcia - Miroslav Würfl porozprával s primátorom Piešťan Petrom Jančovičom. Najskôr sa ho opýtal, čo sa doteraz podarilo na moste opraviť.

Fórum: Kedy sa skončí oprava kolonádového mosta? Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

 

Ak pôjdu rekonštrukčné práce podľa plánu, kolonádový most v Piešťanoch by mohol po 15-tich mesiacoch začať slúžiť turistom i domácim obyvateľom už v januári budúceho roka.

Ak aj vy máte nejaké nezodpovedané otázky, a to z akejkoľvek oblasti, neváhajte nás kontaktovať. Pripravili sme pre vás telefónne číslo s odkazovačom - 02 32 50 62 62, kam nám môžete vaše otázky zatelefonovať. Rovnako ich môžete napísať aj mailom na forum.regina@rtvs.sk

Autor: Miroslav Würfl; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame