Carobella carobová čokoláda

Carobella carobová čokoláda

Môžeme byť zdravý keď maškrtíme? O tom sa Beáta Repíková rozpráva v našej pomyselnej  kuchyni s Petrom Planietom keď pripravujú Karobellu. O akú maškrtu ide?

Carobella carobová čokoláda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Karobella – karobová čokoláda 

  • 2 pl vody
  • 1 pl karobového prášku
  • 2 pl ryžového sirupu
  • 4 pl sezamového masla Tahini
  • štipka morskej soli a škorice


Vodu privedieme k varu, pridáme karob, ryžový sirup, škoricu a na záver sezamové maslo. Všetko dobre spolu premiešame, čím vytvoríme krásnu voňavú a jemnú čokoládu.

Autor: Beáta Repíková, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame