Viedenská roštenka

Viedenská roštenka

Kulinárium  je inšpiráciou pre tých  z vás, ktorí máte pocit, že dookola varíte stále to isté. Ak neviete, čo pripraviť na víkend, máme pre vás tip. Viedenská roštenka. Chutila aj Viere Horákovej, veď ju pripravovala Eva Tomišovicová, pre ktorú je varenie potešením.

Viedenská roštenka Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu viedenskej roštenky potrebujeme:

Hovädziu roštenku, cibuľu, soľ, mleté čierne korenie, olej a hladkú múku.

Na horúci olej dáme nakrájanú cibuľu, a rezne, ktoré sme si nakrájali a vyklepali osolíme  a obalíme v hladkej múke a rýchlo opečieme na oleji s cibuľou. Podlejeme vodou a dusíme do mäkka.

Viedenskú roštenku podávame s opraženou cibuľkou.

Autor: Viera Horáková, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame