Sme s vami aj v náročných časoch

Sme s vami aj v náročných časoch

Spoločne zažívame náročné časy. Spoločne ich zvládneme.

Aj my sme museli urobiť to, čo sa ešte v našej histórii vysielania nestalo. Z dôvodu celsvetovej pandémie musíme obmedziť výrobu nových relácií, publicistických príspevkov a dočasne zmeniť našu vysielaciu štruktúru popoludní. Nesmieme ohroziť našich kolegov redaktorov, ale ani našich respondentov, ktorými ste často práve vy,naši poslucháči.

To však neznamená, že nevysielame! Práve naopak. Chceme vytvoriť program, tak, aby ste ho mohli počúvať doma všetci a aby sme tak spolu počkali na zlepšenie situácie.

Tu sú zmeny a program na tento týždeň:

Od utorka po 13. hodine ponúkneme program nielen pre študentov a pamätníkov. V utorok až štvrtok to budú diela Jozefa Gregora Tajovského: poviedky „Mamka Pôstková" a „Maco Mlieč" a hra „V službe". V piatok odvysielame poviedku Dušana Dušeka „Poloha pri srdci".

Po 14. hodine vás pozveme Na koncert s Reginou - zameriame sa na tvorbu Zdena Baláža (niekdajšieho člena skupiny Elán), dvorného textára a manažéra Tublatanky Martina Sarvaša, vo štvrtok sa stretneme so súrodencami Hanou a Petrom Ulrichovcami a piatok po 14.00 bude patriť kultovej kapele Olympic.

Po 15. hodine tento týždeň bude priestor v éteri Rádia Regina Západ patriť významným osobnostiam:

  • jednému z najvýznamnejších a najradikálnejších básnikov štúrovskej generácie, národnému buditeľovi, predstaviteľovi romantizmu Jankovi Kráľovi,

  • zakladateľskej osobnosti slovenského filmového umenia Paľovi Bielikovi,

  • skvelej herečke, spoluzakladateľke slovenského profesionálneho divadla - Hane Meličkovej

  • divadelnému režisérovi, scénickému výtvarníkovi a hercovi Karolovi L. Zacharovi.

Po 16. 00 vás bude Vlado Franc pozývať na stretnutie so zaujímavými hosťami a ich obľúbenými pesničkami v relácii Túto hudbu mám rád.


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame