SMS súťaž VIANOCE 2020

SMS súťaž VIANOCE 2020

Prišiel čas Adventu a s ním SMS súťaž Rádia Regina Západ spojená so seriálom “Malí vekom, veľkí skutkami” v ktorom vás zoznámime s dobrými činmi detí z rôznych kútov nášho západoslovenského regiónu. Veríme, že cez ich príbehy sa nám podarí šíriť pozitívne správy medzi ľudí a radosť z výhry medzi tých, ktorý sa do našej SMS súťaže zapoja.

Súťažíme o hlavné ceny:

  1. cena - víkendový pobyt v novom penzióne v Bojniciach
  2. cena - darčeková poukážka na nákup šperkov v hodnote 50 € a balíček exkluzívnej francúzskej kozmetiky
  3. cena - balíček exkluzívnej francúzskej kozmetiky a balíček prírodných výživových doplnkov na podporu pohybového aparátu

Otázku SMS súťaže vyhlásia moderátori vždy v pondelok - piatok v čase vysielania Seriálu Rádia Regina s podtitulom “Malí vekom, veľký skutkami” medzi 08:00 - 08:30.

SMS so správnou odpoveďou pošlite z vášho mobilu na telefónne číslo 6675 v tvare VIANOCE (medzera) A/B/C. Cena spätnej sms je 20 centov. Výhercov vyžrebujeme vo vysielaní počas vianočných sviatkov. Šancu majú všetci, pretože do žrebovania budú zaradené aj nesprávne odpovede!

Okrem hlavných cien máme pripravené aj vedľajšie, ktoré vám budeme rozdávať každý deň. Výhercu vyžrebujeme zo správnych odpovedí a vyhlásime v pondelok - štvrtok v Popoludní s Rádiom Regina Západ po 13:45. Výhercu piatkovej otázky sa dozviete v sobotu ráno po 08:40.

Rozdávajme spolu radosť, podporme dobré činy malých-veľkých hrdinov vo vysielaní Rádia Regina počas Vianoc.

Foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame