Úpravy areálu v trnavskej nemocnici

Úpravy areálu v trnavskej nemocnici

Ešte na začiatku 90. rokov bol areál trnavskej nemocnice plný zelene. Umožňoval pacientom a ich blízkym sa poprechádzať, nakúpiť si v predajni potravín alebo v bufetoch a posedieť si na lavičkách. Potom postupne chradol. Budovy chátrali, parkovalo sa nadivoko. Pre mnohých sa stali nemocničné plochy možnosťou ako ľahko zaparkovať. Našťastie, s tým je koniec. Nemocnica prišla s novou koncepciou a viacerými projektmi obnovy a úpravy areálu. Veľká časť z plánov sa podarila zrealizovať. Od 1. júla prichádzajú ďalšie novinky. Martinovi Jurčovi o nich povedal viac riaditeľ Fakultnej nemocnice v Trnave Vladislav Šrojta.

Úpravy areálu v trnavskej nemocnici - I. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Hovoríme o plánoch vo Fakultnej nemocnici v Trnave. Od 90. rokov chátral celý areál, a viacerí pacienti vyhľadávali viac podobné zariadenia v blízkej Bratislave.
Areál sa vracia k svojej zašlej podobe, k čomu prispieva postupná revitalizácia zelene, vonkajšieho mobiliáru a zmena režimu vstupu vozidiel do areálu nemocnice.  Martinovi Jurčovi o nich povedal viac riaditeľ Fakultnej nemocnice v Trnave Vladislav Šrojta.

Úpravy areálu v trnavskej nemocnici - II. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dúfame teda, že sa veľké plány obnovy trnavskej nemocnice podarí naplniť - my, samozrejme, o tom budeme informovať.

Autor: Martin Jurčo

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame