Ľudia bez domova repasujú v Trnave starý nábytok

Ľudia bez domova repasujú v Trnave starý nábytok

Určite aj u každého z vás sa nájde nejaký kus nepoužívaného, starého alebo poškodeného nábytku. Neraz nám ho je ľúto vyhodiť, hoci nevieme, čo s ním. Nový projekt v tomto smere spustila Trnavská arcidiecézna charita. Nábytok si môžete dať opraviť a vynoviť, alebo ho na takéto repasovanie darovať. Zmení sa pod rukami ľudí bez domova. Viac už Jana Obrancová.

Ľudia bez domova repasujú v Trnave starý nábytok - I. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dostať sa z ulice opäť do bežného života – to je snahou mnohých ľudí, ktorí na ulici žijú roky – často preto, že sami na návrat do riadneho života nemajú silu ani prostriedky. Jedným z projektov, ktorý im v Trnave pomáha, je aj nový projekt nábytkovej banky, v rámci ktorého ľudia z ulice repasujú starí nábytok. Nateraz sú štyria, čoskoro by ich počet mal narásť aspoň na osem. Pokračuje Jana Obrancová.

Ľudia bez domova repasujú v Trnave starý nábytok - II. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak pochádzate z trnavského regiónu a máte staré kúsky, ktoré nechcete využiť ale potrebujú opravu – pomôcť môže práve projekt nábytkovej banky, ktorý funguje pod taktovkou trnavskej arcidiecéznej charity.

Autor: Jana Obrancová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame