Prvenstvo Strednej zdravotníckej školy v Trnave

Prvenstvo Strednej zdravotníckej školy v Trnave

Takmer 4-tisíc ľudí zaočkovali počas víkendu v očkovacích centrách v Trnave. A tamojšia župa má v pláne až 25 očkovacích víkendov, čím chcú podľa plánov zaočkovať väčšiu časť populácie.

Konzultácie a samotné podávanie vakcín v župných očkovacích centrách je v réžii ambulantných lekárov a zdravotných sestier, s ktorými župa spolupracuje s cieľom odbremeniť nemocničný personál. S administráciou a pozorovaním už zaočkovaných pomáhajú pedagógovia a študenti – napríklad aj Strednej zdravotníckej školy v Trnave. Táto škola má niekoľko prvenstiev, ako sa dozvedel Martin Jurčo od riaditeľky Kataríny Hrašnovej.

Prvenstvo Strednej zdravotníckej školy v Trnave Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj keď súčasnosti sa vyučuje len dištančne, v priestoroch Strednej zdravotníckej školy je rušno, nielen počas týždňa a soboty, keď funguje mobilná odberová jednotka, ale najmä cez víkendy. Vtedy vo veľkom pracuje očkovanie centrum.

Ako pripomenula riaditeľka školy Katarína Hrašnová, ak prichádzate na očkovanie, dodržujte čas príchodu - maximálne päť minút pred časom uvedeným v SMS správach. Nemá zmysel prísť s dvojhodinovým predstihom a čakali, čo neraz spôsobuje aj zbytočne nervóznu atmosféru, keďže očkovanie sa nijakým spôsobom nedá urýchliť.

Autor: Martin Jurčo, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame