V zdravom tele zdravý duch

V zdravom tele zdravý duch

S blížiacou sa jarou, i keď tieto dni to veľmi nenaznačujú, sa prebúdza aj v ľuďoch chuť zavítať do prírody, aktívnejšie sa pohybovať. O posolstve hesla "V zdravom tele zdravý duch" sa Ľudovít Jakubove rozpráva s donedávna najúspešnejším, aktuálne po Henriete Farkašovej druhým, paralympionikom športovcom a zároveň predsedom Slovenského paralympijského výboru Jánom Riapošom.  

Ján Riapoš Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V zdravom tele zdravý duch"! Klišé, alebo večná pravda? Včera sa o tom  Ľudovít Jakubove rozprával s  Jánom Riapošom,  predsedom Slovenského paralympijského výboru a donedávna najúspešnejším paralympijským športovcom. Dnes to bude športový lekár s obrovskými skúsenosťami Pavel Malovič. 

Pavel Malovič Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak povieme, že pohyb je pre naše zdravie nevyhnutný, iste nám aj odborníci dajú za pravdu. Po Jánovi Riapošovi, predsedovi Slovenského paralympijského výboru, a športovom lekárovi Pavlovi Malovičovi  sa dnes  Ľudovít Jakubove rozpráva s čerstvým držiteľom OTA, profesionálnym trénerom Marošom Molnárom. 

Maroš Molnár Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Strava a pohyb majú vplyv aj na našu psychickú pohodu, veď nenadarmo sa hovorí "V zdravom tele zdravý duch". Rozprávali sme sa o tom s paralympijským športovcom a funkcionárom, športvým lekárom i trénerom. Dnes sa Ľudovít Jakubove stretol s futbalovým svetobežníkom Tomášom Medveďom, ktorý len  v slovenskej lige obliekol dresy rekordných ôsmich klubov. 

Tomáš Medveď Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

"V zdravom tele zdravý duch", to je naše heslo tento týždeň. Dnes, po odborníkoch a bývalých športovcoch, sa Ľudovít Jakubove venuje seniorom, teda tým, pre ktorých je pohyb a z neho vyplývajúca svieža myseľ najdôležitejšia.

Seniori Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Autor: Ľudovít Jakubove; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame