Jarná únava

Jarná únava

Hoci máme v kalendári posledný marcový týždeň, teploty zatiaľ nenasvedčujú tomu, že prichádza jar. Ale,  každú chvíľu sa to zmení a s jarou, tak ako každý rok príde aj únava. Ak sa vás to netýka, ste šťastným človekom. Kto  však je jarnou únavou naozaj ohrozený, opýtal sa Dr. Pavla Maloviča  Ľudovít Jakubove.   

Dr. Pavel Malovič Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Možno sme mnohí očakávali, že vývoj počasia nám v tomto období prinesie už plnohodnotnú a rozkvitnutú jar. Príroda sa však pomaly, ale isto začína prebúdzať a na viacerých z nás dolieha čosi, čomu hovoríme jarná únava. Ľudovít Jakubove sa o nej včera rozprával s lekárom a dnes to bude poradkyňa pre prírodné liečiteľstvo. 

Alena Benediktová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Jar a s ňou prichádzajúca jarná únava. Pre niekoho to môže byť  len výmysel, ale už v pondelok nám lekár, Dr. Malovič prezradil, že ide o reálny prejav, ktorý ovplyvňuje mnohých z nás. Včera sme dostali  odporúčanie - navštevovať prírodu a otužovať sa v nej. No a dnes sa Ľudovít Jakubove pýtal, čo z prírody nám najviac prospieva.

Edita Gabajová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Celý týždeň sa v tomto čase rozprávame o únave spojenej s príchodom jari, ktorá trápi mnohých dospelých. Ako sa s ňou vyrovnať nám poradili lekár, výživová poradkyňa, bylinkárka aj osobný coach.  Na konci týždňa sa  Ľudovít Jakubove stretol s detskou  psychologičkou.

Detská psychologička Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


S jarou prichádza aj jarná únava a ak sa nás týka, potrebujeme sa s ňou poradiť. V minulých dňoch sme dostali odporúčania lekára, výživovej poradkyne i bylinkárky.  Dnes, a aj zajtra, to  Ľudovít Jakubove zobral viac-menej mentálne a rozprával sa s coachkou a psychologičkou.

Coach a psychologička Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Autor: Ľudovít Jakubove; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame