Jesenné kvetinové inšpirácie

Jesenné kvetinové inšpirácie

Jesenné obdobie sa blíži a my si už teraz môžeme naplánovať, ako si spríjemníme náš domov vo vnútri aj vonku na terase rôznymi rastlinami a doplnkami. Vhodné sú napríklad vresy, ktoré môžeme pestovať od konca leta až do neskorej jesene, ale aj iné rastliny. Richard Šümeghy oslovil floristu Ivana Bednárika a opýtal sa ho, aké farby môžeme kombinovať. 

Jesenné kvetinové inšpirácie - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Jesenné kvetinové inšpirácie do exteriéru, aj do interiéru – to je naša téma tento týždeň, pretože na jesennú výsadbu a dekoráciu sa treba pripraviť. Pokračuje Richard Šümeghy.

Jesenné kvetinové inšpirácie - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Včera sme sa v našich jesenných inšpiráciách zamerali na chryzantémy vo váze a dnes budeme hovoriť o rastlinách v črepníkoch. Zatiaľ čo mnohé rastliny s odchádzajúcim letom blednú, iné nás zase potešia svojou farebnosťou a vitalitou. Viac sa Richard Šümeghy dozvedel od floristu Ivana Bednárika.

Jesenné kvetinové inšpirácie - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň vám radíme, aké rastliny sú vhodné na jeseň do črepníkov a aké do vázy. Chýbať by však nemali ani rôzne doplnky. Pokračuje Richard Šümeghy.

Jesenné kvetinové inšpirácie - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň vám radíme, ako nám jesenné rastliny v črepníkoch a rôzne farebné kvety vo váze môžu spríjemniť náš domov. Richard Šümeghy a florista Ivan Bednárik rekapitulujú všetko dôležité.

Jesenné kvetinové inšpirácie - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Toľko jesenné inšpirácie do interiéru a exteriéru na tento týždeň. Od pondelka máme pripravené dobré rady pre ťažko zdravotne postihnutých ľudí.

Autor: Richard Šümeghy; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame