Ako ukladať a zdieľať súbory na cloudoch

Ako ukladať a zdieľať súbory na cloudoch

Tento týždeň si urobíme poriadok vo svojich dokumentoch, fotografiách a súboroch uložených v počítači, tablete alebo smartfóne. Tak, aby sme k nim mali prístup z ktoréhokoľvek zariadenia v domácnosti. To je možné vďaka cloudovej službe. Richard Šümeghy sa odborného redaktora technologického magazínu PC revue Ľuboslava Lacka opýtal, čo je to cloud?

Ako ukladať a zdieľať súbory na cloudoch 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Chcete mať prístup k dokumentom, fotografiám a súborom uloženým v počítači, tablete alebo smartfóne z ktoréhokoľvek zariadenia v domácnosti? To sa dá vďaka personálnemu cloudu. Richard Šümeghy oslovil odborníka vo svete technológií Ľuboslava Lacka.

Ako ukladať a zdieľať súbory na cloudoch Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň si spoločne robíme poriadok v dokumentoch, fotografiách a súboroch uložených v počítači, tablete alebo smartfóne. Tak, aby sme k nim mali prístup na cloudochz ktoréhokoľvek zariadenia. Ako sa na cloudochukladajú súbory alebo fotografie, ktoré vytvoríme? Na to sa Richard Šümeghy opýtal odborníka vo svete najnovších technológií Ľuboslava Lacka.

Ako ukladať a zdieľať súbory na cloudoch 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak chcete mať prístup k dokumentom, fotografiám a súborom uloženým vo vašom počítači alebo smartfóne z ktoréhokoľvek zariadenia v domácnosti, môžete využívať takzvaný personálny cloud. Richard Šümeghy oslovil odborníka vo svete nových technológií Ľuboslava Lacka a opýtal sa, či je možné získať prístup na cloud z ľubovoľného zariadenia aj mimo svojej domácnosti.

Ako ukladať a zdieľať súbory na cloudoch 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Teraz už budete presne vedieť, ako jednoducho môžete mať prístup k svojim súborom na verejných alebo personálnych cloudoch.






Autor: Richard Šümeghy; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame