Domáca výroba vianočných ozdôb

Domáca výroba vianočných ozdôb

Máte hlboko do vrecka, alebo naopak, už ste presýtení leskom vianočných ozdôb, dekorácií, obalov na darčeky? Alebo sa len chcete príjemne sviatočne naladiť a stráviť čas s deťmi alebo vnúčencami pri spoločnej aktivite? Ak ste aspoň na jednu z otázok odpovedali áno, potom počúvajte našu dobrú radu až do piatku. Každý deň si spolu s Ivetu Pospíšilovou a učiteľkami Spojenej školy v Piešťanoch pripravíme niečo, čím potešíme nielen seba. Dnes vyrobíme vianočnú pohľadnicu. Pomôže nám Alžbeta Kostková. 

Domáca výroba vianočných ozdôb 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Originálne ozdoby na vianočný stromček alebo kamkoľvek a zavesenie si môžeme vyrobiť aj z bielej modelovacej hmoty. Učiteľka Jana Kvaková so svojimi žiakmi vyrobila množstvo na vianočný charitatívny bazár. Bol o ne veľký záujem. Ak ste o ňom nevedeli, nevadí. Ozdoby si vyrobíte ľahko aj sami. Ako, to pani Jana poradila Ivete Pospíšilovej.

Domáca výroba vianočných ozdôb 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Učiteľka Jana Kvaková zo Spojenej školy v Piešťanoch so žiakmi pred Vianocami vytvára rôzne dekoračné drobnosti. Určite zútulnia každý interiér a dokáže ich vyrobiť aj dieťa. Jej odporúčania nahrávala Iveta Pospíšilová.

Domáca výroba vianočných ozdôb 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

O vlastnoručnej výrobe originálnych vianočných ozdôb z plastickej hmoty sme v Dobrej rade hovorili v utorok. Nie je však jediným materiálom, z ktorého možno vyrobiť peknú dekoráciu na vianočný stromček.  Alžbeta Kostková, učiteľka výtvarnej výchovy, využíva pri tvorbe s deťmi aj drevo.

Domáca výroba vianočných ozdôb 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj na poslednú chvíľu môžeme vlastnoručne vyrobiť zaujímavý a finančne nenáročný darček. Učiteľka Jana Kvaková má naporúdzi opäť dobrú radu, ktorú s ňou nahrala Iveta Pospíšilová.

Domáca výroba vianočných ozdôb 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak sme vás v Dobrej rade inšpirovali, veríme, že vlastnoručne vyrobený darček alebo dekorácie, či ozdoby potešia a prispejú k útulnosti sviatočného interiéru.

Galéria

IMG_4107.JPG IMG_20191211_090658.jpg IMG_20191211_090705.jpg IMG_20191211_090954.jpg
Autorka a foto: Iveta Pospíšilová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame