Ako mať dobrý a zdravý spánok

Ako mať dobrý a zdravý spánok

Tento týždeň sa dozviete, na čo je dôležité myslieť, keď chceme mať dobrý a zdravý spánok. Spánok je totiž stále jednou z najväčších záhad života a napriek tomu, že sa o ňom dozvedáme viac a viac, často mávame problém zaspať. Poprednú odborníčku a autorku knihy Zúfalá nespavosť profesorku Katarínu Horákovú oslovil Richard Šümeghy.  

Ako mať dobrý a zdravý spánok 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň vám radíme, aké zásady je dôležité dodržiavať, aby ste mali dobrý a zdravý spánok. Dobrou radou je spať v úplnej tme a ak to nie je možné, zakryť si oči. Richard Šümeghy oslovil poprednú odborníčku Katarínu Horákovú.

Ako mať dobrý a zdravý spánok 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o tom, čo je dôležité dodržiavať, aby ste mali dobrý a zdravý spánok. Mnohí už vyskúšali všetko možné, no napriek tomu nemajú dobrý spánok. Aj dnes vám preto prinášame niekoľko rád. Poprednú odborníčku v tejto oblasti profesorku Katarínu Horákovú oslovil Richard Šümeghy.

Ako mať dobrý a zdravý spánok 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o tom, čo je dôležité dodržiavať, aby ste mali dobrý a zdravý spánok. Aj dnes vám prinášame niekoľko rád. Poprednú odborníčku v tejto oblasti Katarínu Horákovú oslovil Richard Šümeghy.

Ako mať dobrý a zdravý spánok 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Celý týždeň bola reč o hlavných zásadách, ktoré je dôležité dodržiavať, aby sme mali dobrý spánok. Poprednú odborníčku v tejto oblasti profesorku Katarínu Horákovú aj dnes oslovil Richard Šümeghy.

Ako mať dobrý a zdravý spánok 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Od pondelka budeme v dobrej rade hovoriť o netradičnom využití tradičných byliniek v kuchyni.

Autor: Richard Šümeghy; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame