Ako počúvať podcasty

Ako počúvať podcasty

Tento týždeň sa dozviete všetko dôležité o podcastoch. Ich výhodou je, že si ich môžete stiahnuť do mobilu, tabletu alebo do svojho počítača. Popularita podcastov rastie aj na Slovensku. Takúto možnosť počúvania relácií využíva u nás už takmer 10 percent populácie. Čo je to teda podcast? Richard Šümeghy oslovil projektového manažéra Sekcie programových služieb Slovenského rozhlasu Jindřicha Bardona. 

Ako počúvať podcasty 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o podcastoch. Ich popularita neustále rastie. Napríklad vo Veľkej Británii ich využíva 25 percent populácie. U nás je to necelých 10 percent, no v minulom roku to bolo len šesť percent, takže záujem o počúvanie podcastov rýchlym tempom stúpa aj na Slovensku. Projektového manažéra Sekcie programových služieb Slovenského rozhlasu Jindřicha Bardona oslovil Richard Šümeghy.

212006160643;Sumeghy;rada utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o výhodách podcastov. RTVS ponúka svojím poslucháčom bezplatne podcasty z rôznych oblastí. A výhodou je aj to, že podcast netrvá tak dlho ako relácia vysielaná naživo alebo zo záznamu. Richard Šümeghy oslovil projektového manažéra Sekcie programových služieb Slovenského rozhlasu Jindřicha Bardona a opýtal sa ho, či podcasty RTVS obsahujú aj hudbu.

Ako počúvať podcasty 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o výhodách podcastov. Takmer desať percent Slovákov využíva takúto možnosť počúvania zvukových nahrávok alebo aj celých relácií. RTVS ponúka svojím poslucháčom bezplatne podcasty z rôznych oblastí. A aj Rádio Regina Západ postupne pridáva medzi podcasty vaše obľúbené relácie. Richard Šümeghy oslovil Tatianu Šuškovú, ktorá pripravuje podcasty v našom rádiu.

Ako počúvať podcasty 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sme hovorili o výhodách podcastov. Čoraz viac Slovákov využíva takúto možnosť počúvania zvukových nahrávok alebo aj celých relácií. RTVS ponúka svojím poslucháčom bezplatne podcasty z rôznych oblastí. A aj Rádio Regina Západ postupne pridáva medzi podcasty vaše obľúbené relácie. Pokračuje Richard Šümeghy.

Ako počúvať podcasty 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

A nezabudnite, že viaceré relácie Rádia Regina Západ nájdete na našom webe aj ako podcast. Od pondelka sa môžete tešiť na praktický manuál spotrebiteľa.


Autor: Richard Šümeghy; Ilustr. foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame