Ako naplánovať a prežiť zmysluplný výlet s deťmi

Ako naplánovať a prežiť zmysluplný výlet s deťmi

Tento týždeň poradíme rodičom s deťmi, ako naplánovať a prežiť zmysluplný výlet aj s tými najmenšími ratolesťami tak, aby mala pekný zážitok naozaj celá rodina. Inšpirovať nás bude fotografka a milovníčka prírody a cestovania, autorka publikácií a článkov o našich pohoriach, ktorá v jednej knihe najnovšie zmapovala zaujímavé výlety pre rodiny s deťmi v Trnave a okolí. Richard Šümeghy oslovil Vieru Polákovú a tá pripomína, aké výhody majú výlety s deťmi v prírode.

Ako naplánovať a prežiť zmysluplný výlet s deťmi 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň radíme rodičom s deťmi, ako naplánovať a prežiť zmysluplný výlet aj s tými najmenšími ratolesťami tak, aby mala zážitok celá rodina. Dnes na úvod pripomíname, aké oblečenie by mali mať deti na turistike, aby sa cítili bezpečne a zároveň príjemne. Richard Šümeghy oslovil fotografku a publicistku Vieru Polákovú.

Ako naplánovať a prežiť zmysluplný výlet s deťmi 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň radíme rodičom, ktorí sa chcú vybrať na výlet či turistiku aj s menšími deťmi. Dnes na úvod pripomíname, aké jedlo by mali mať deti na turistike. Richard Šümeghy oslovil fotografku a publicistku Vieru Polákovú.

Ako naplánovať a prežiť zmysluplný výlet s deťmi 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň radíme rodičom, ktorí sa chcú vybrať na výlet či turistiku aj s menšími deťmi. Je veľa vecí, na ktoré by sme nemali zabúdať. Pripomína Richard Šümeghy a publicistka Viera Poláková, ktorá zmapovala zaujímavé výlety pre rodiny s deťmi v Trnave a okolí.

Ako naplánovať a prežiť zmysluplný výlet s deťmi 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň radíme rodičom s deťmi, ako naplánovať a prežiť pekný výlet aj s malými deťmi, aby mala zážitok celá rodina. Aké dôležité je oblečenie, jedlo a pitie, sme už hovorili. Ale to, že netreba zabúdať ani na klasickú mapu, pripomínajú Richard Šümeghy a publicistka Viera Poláková.

Ako naplánovať a prežiť zmysluplný výlet s deťmi 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj v samotnom meste teda môžeme zažiť pekný výlet. Toľko na tento týždeň. Na budúci týždeň v dobrej rade vysvetlíme, ako učiť deti šetrnosti a finančnej zodpovednosti.

Autor: Richard Šümeghy

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame