Zmena zdravotnej poisťovne

Zmena zdravotnej poisťovne

Do konca septembra máme možnosť zmeniť zdravotnú poisťovňu. Ak sa pre zmenu rozhodneme, platnosť nadobúda 1. januára budúceho roka.

Zmeniť zdravotnú poisťovňu môžeme podľa zákona raz ročne.

Čo všetko je potrebné zohľadniť pri zmene zdravotnej poisťovne? – o tom sa Marcela Jedináková rozprávala s odborníkom na poistenie Petrom Gureckom.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ako zmena vyzerá v praxi a ako postupovať? – o tom sa Marcela Jedináková rozprávala s odborníkom na poistenie Petrom Gureckom.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Mnoho ľudí sa spolieha na to, že v prípade dlhodobej práceneschopnosti, napríklad aj v dôsledku ochorenia na Covid 19, budú môcť čerpať poistné krytie okrem zdravotnej poisťovne aj zo svojej životnej poistky. 

Ako si aj prostredníctvom nej môžeme zabezpečiť príjem aj v prípade dlhodobého ochorenia? - o tom sa Marcela Jedináková rozprávala s odborníkom na poistenie Petrom Gureckom.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zdravie sa kúpiť nedá, ale finančná pomoc v podobe poistného krytia v prípade nečakaného ochorenia sa určite hodí.

Aká je ideálna výška poistného krytia pri dlhodobom ochorení ?- o tom sa Marcela Jedináková rozprávala s odborníkom na poistenie Petrom Gureckom.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zdravotné poistenie je síce u nás povinné, avšak, ak človek skutočne dlhodobo ochorie, o finančnú náhradu počas strateného príjmu sa musí postarať sám.

Riziko pomáhajú vykryť rôzne pripoistenia a dnes si povieme o pripoistení počas hospitalizácie. Čo to v praxi znamená? - o tom sa Marcela Jedináková rozprávala s odborníkom na poistenie Petrom Gureckom.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Do konca septembra môžete zmeniť svoju zdravotnú poisťovňu. V tejto súvislosti sme tento týždeň v dobrej rade hovorili aj o tom, ako si pripoistením môžete vykryť váš finančný deficit spôsobený ochorením. 

Autor: Marcela Jedináková, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame