Kvety a aranžmány

Kvety a aranžmány

V predveľkonočný týždeň si v dobrej rade povieme, ako si môžeme skrášliť a rozjasniť svoje domovy s príchodom jari pomocou kvetov a kvetinových aranžmánov. Na pultoch predajní si môžeme vybrať zo širokej ponuky exteriérových aj interiérových rastlín. Ako správne nakupovať izbové rastlinky? Na to sa Marcela Jedináková pýta profesionálnej floristky Jaroslavy Bašistovej.

Pondelok 1.časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Pred Veľkou nocou sa snažíme skrášliť a rozjasniť svoje domovy o čosi viac ako obvykle. Preto vám dnes prinášame pár tipov na interiérové aranžmány. S Marcelou Jedinákovou pokračuje profesionálna floristka Jarka Bašistová.

Utorok 2.časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zaiste ste už počuli o tom, že interiérové rastliny sú pre nás užitočné aj tým, že čistia vzduch. Marcele Jedinákovej o nich viac povedala profesionálna floristka Jaroslava Bašistová.

Streda 3.časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Práve teraz je ideálny čas venovať sa interiérovým kvetom, ošetriť ich po zime a vytvoriť si nové jarné aranžmány pre oživenie prostredia a osvieženie našej duše. O význame rastlín v domácnostiach sa Marcela Jedináková rozprávala s profesionálnou floristkou Jaroslavou  Bašistovou.

Štvrtok 4.časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sa rozprávame o kvetoch, ale aj o tom, ako nám spríjemňujú život. Dnes, na Veľký piatok sa dozvieme, akými rastlinkami si môžeme vyzdobiť veľkonočný stôl. Ako na to, sa Marcela Jedináková opýtala profesionálnej floristky Jaroslavy Bašistovej.

Piatok 5.časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na budúci týždeň budeme v Dobrej rade pomáhať záhradkárom. Postupujúca jar je totiž ten správny čas.

Autor: Marcela Jedináková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame