Kde sa dá pri prevádzke auta ušetriť?

Kde sa dá pri prevádzke auta ušetriť?

Tento týždeň poradíme motoristom, kde sa dá pri prevádzke auta ušetriť. Pri aktuálnych cenách pohonných hmôt sa zíde každá dobrá rada. Dnes začneme pri tankovacích stojanoch, ktoré nám ponúkajú lacnejšie „obyčajné“ palivo, alebo drahšie „prémiové“. Seriál „na ceste“ nahrával Marcel Hanáček s motoristickým publicistom Alexandrom Štefucom.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Máte auto? Asi ste si všimli, že benzín a nafta poriadne zdraželi. Ako ušetriť? O tom hovoríme tento týždeň a dnes si povieme o tom, čo naše auto skutočne potrebuje a bez čoho sa zaobídeme. Mám na mysli napríklad autokozmetiku a ďalší sotriment, ktorý nám ponúkajú na čerpacích staniciach okrem pohonných hmôt. S motoristickým publicistom Alexandrom Štefucom nahrával Marcel Hanáček.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ušetriť môžeme nielen tým, že odoláme zbytočnému tovaru, ale aj spôsobom jazdy. Pri automatickej prevodovke za nás veľa urobí automat, pri manuálnej to máme viac vo svojich rukách. Ako jazdiť na manuáýlnej prevodovke lacnejšie? O tom si povieme zajtra.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ako ušetriť pri jazde autom? Benzín a naftu kupovať musíme, aj nejakú autokozmetiku, musíme platiť za servis... ale ušetriť môžeme aj samotnou jazdou. Nielen preto, aby sme znížili spotrebu, ale aj preto, aby sme šetrili motor, či spojku. Dnes budeme šetriť najmä motor, lebo budeme hovoriť o automatoch. Vieme ovplyvniť ich spotrebu? Aj na to sa Marcel Hanáček pýtal motoristického publicistu Alexandra Štefucu.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sme špekulovali nad tým, ako sa dá ušetriť pri prevádzke auta. Výraz „spekulovali“ používam zámerne, lebo: auto je drahé, benzín a nafta sú drahé, všetko to príslušenstvo je drahé a teda veľa možností ako ušetriť tu nemáme, ale niečo predsa. Marcel Hanáček sa rozprával s motoristickým publicistom Alexandrom Štefucom, dnes budú hovoriť o servise vozidla a Marcel začal osobnou skúsenosťou.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak sa chystáte na dovolenku autom, želáme vám šťastnú cestu a verím, že Vám pomôžu aj naše dobré rady.

Autor: Marcel Hanáček

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame