Ako získať podporu na obnovu rodinného domu

Ako získať podporu na obnovu rodinného domu

Možno ste už počuli o možnosti získať peniaze na obnovu rodinného domu s cieľom šetrenia energie. Príspevok môžete použiť na zateplenie domu, strechy, výmenu okien a iné opatrenia. Kedy sa o podporu môžete uchádzať? Čo všetko na to treba? Povieme si tento týždeň. Michal Herceg sa stretol s odborníkom zo Slovenskej agentúry životného prostredia Matejom Kerestúrom. Hneď na začiatku si vyjasnili, pre koho sú peniaze na obnovu rodinného domu určené.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Opraviť si svoj rodinný dom, ušetriť energiu a v konečnom dôsledku aj náklady. Takúto možnosť ponúka už niekoľko týždňov Slovenská agentúra životného prostredia. Včera sme hovorili o tom, na aké rôzne opatrenia môžeme finančné prostriedky získať. Dnes sa Michal Herceg spolu s odborníkom Matejom Kerestúrom pozrel na to, kde nájdete všetko potrebné, ak sa do obnovy domu chcete pustiť.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sa rozprávame o tom, ako získať prostriedky na obnovu rodinného domu. Ide o to, aby bol dom po zrealizovaných opravách a úpravách energeticky úspornejší. S obnovou sa spája veľa otázok. Niektoré z nich položil Matejovi Kerestúrovi zo Slovenskej agentúry životného prostredia Michal Herceg.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak ste sa rozhodli zatepliť alebo inak vylepšiť váš rodinný dom skolaudovaný pred rokom 2013, máte šancu získať prostriedky na jeho obnovu. O tom už od začiatku týždňa hovorí s Matejom Kerestúrom zo Slovenskej agentúry životného prostredia Michal Herceg.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Od pondelka sme už počuli o všeličom, čo nám pomôže získať peniaze na obnovu nášho rodinného domu. Dnes bude reč aj o energetickom certifikáte. S odborníkom zo Slovenskej agentúry životného prostredia Matejom Kerestúrom sa rozprával Michal Herceg.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dodám, že všetky informácie súvisiace s podporou na obnovu rodinných domov nájdete na internetovej stránke obnovdom.sk

Autor: Michal Herceg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame