Ako si vyskladať šatník

Ako si vyskladať šatník

Spomínate si na známu pesničku Jana Wericha? Okrem iného sa v nej spieva: Je to pravda odveká, šaty robia človeka. Sú ľudia, ktorí móde pripisujú veľký význam, naopak, mnohí ju vôbec neriešia. Nesledujú módne trendy a obliekajú si to, v čom sa cítia pohodlne. Napriek tomu, ako sa dozvedela Viera Horáková od módnej stylistky / stajlistky / Andrei Ziegler / Cigler/, určité pravidlá existujú.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Možno aj vy patríte medzi ľudí, ktorí z času na čas potrebujú oživiť svoj šatník. Zvlášť dámy bezhlavými nákupmi niekedy zaháňajú smútok, alebo naopak, chcú sa  odmeniť. Ako by mali také nákupy vyzerať? Opýtala sa Viera Horáková stylistky Andrei Ziegler.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Po celý tento týždeň vám radíme, ako a čím môžeme obohatiť náš šatník. Móda sa mení. Na jednej strane sa vracajú kúsky, ktoré sme nosili pred rokmi, na druhej strane prichádzajú do módy aj nové trendy. Prečo siahame po odeve, ktorý vyzerá ako o číslo väčšie? Opýtala sa Viera Horáková stylistky Andrey Ziegler.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Hovorí sa, že móda je hra, ktorá nemá pravidlá. Každý si vytvára tie svoje a nosí to, čo má rád. Páni často obľubujú ležérnosť, pohodlie a komfort. Čo by im však v šatníku nemalo chýbať? Opýtala sa Viera Horáková stylistky Andrei Ziegler.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Sú ženy, ktoré majú cit pre módu, vedia, čo im pristane a čoho sa majú vyvarovať. No a tie, ktoré sa v móde nevedia orientovať, tým môže pomôcť odborníčka. Čo teda radšej nie a čo môže byť dobrá voľba? Opýtala sa Viera Horáková stylistky Andrei Ziegler.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aké účinky má na naše zdravie saunovanie, ako si vybrať dobrú saunu, ktorý typ sauny je vhodný práve pre nás? Odpovede bude na budúci týždeň hľadať Tatiana Šušková.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame