Ako si vniesť jar do života

Ako si vniesť jar do života

Jarné slnečné lúče prebúdzajú nie len prírodu ale nabádajú aj nás, ľudí, aby sme rozkvitli do nových farieb, nálad a postojov. K tomu vám tento týždeň ponúkneme pár veľkonočných a jarných tipov. Jar si môžeme do našich životov  vniesť rôznymi spôsobmi, napríklad zdobením príbytkov kvetmi, častejším chodením do prírody a v týchto dňoch aj maľovaním vajíčok.
O zaujímavé trendové nápady sa s Marcelou Jedinákovou podelila floristka Jaroslava Bašistová.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj keď sú vonku teploty stále blízko nuly, jar je tu a o to viac hľadáme teplo v rôznych jarných symboloch a farbách. Chýbajúcej energii po zime jednoznačne vytvoríme miesto jarným upratovaním. A ako Marcele Jedinákovej povedala floristka Jaroslava Bašistová, tieto dni sú na upratovanie ideálne.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o tom, ako vniesť do našich životov jarnú sviežu energiu. Okrem dekorácií, ktorými zútulňujeme svoje domovy, si môžeme pomôcť aj silou prírody, jej blahodarnými vplyvmi. Hovorí Marcele Jedinákovej floristka Jaroslava Bašistová.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Hovorili sme už o jarnom dekorovaní, o tom ako si priniesť energiu z vonku do vnútra, ale mali by sme sa starať aj o to, čo doma už máme a čomu sme doteraz venovali malú pozornosť. Marcela Jedináková sa o tom rozprávala s floristkou Jaroslavou Bašistovou.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes je Veľký piatok a v našej Veľkonočno – jarnej dobrej rade sa dozvieme aj to, prečo by sme sa práve v tento sviatočný deň mali vyhnúť práci so Zemou. Marcele Jedinákovej viac povedala floristka Jaroslava Bašistová.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Počas tohto týždňa sme vám s floristkou Jaroslavou Bašistovou ponúkli tipy ako sa naladiť na jar prostredníctvom dekorácií a rastlín a využiť sviatočné dni aj na spojenie sa s prírodou.

Autor: Marcela Jedináková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame