Ako si spraviť záhradku na balkóne?

Ako si spraviť záhradku na balkóne?

Sezóna v záhradách a predzáhradkách sa začala naplno a pokiaľ je vám ľúto, že ste na rozdiel ich majiteľom len vlastníkom malého balkóna, máme pre vás dobrú správu. Ak máte radi zeleň a radi sa „hráte“ s pôdou aj vás balkón sa môže stať - síce malou, ale pestrou záhradkou, ktorá nielen okrášli, ale prinesie aj úžitok. V Dobrej rade sa vás o tom tento týždeň pokúsia presvedčiť Tatiana Šušková s Michalom Rehákom z RHK kvetinárstva v Bratislave.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň v Dobrej rade meníme naše balkóny na malé zelené záhradky – aj okrasné aj úžitkové. Tatiana Šušková so záhradným architektom a kvetinárom Michalom Rehákom sa dnes venujú pestovaniu trvaliek na balkónoch.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ako premeniť aj plochu malého balóna na príjemnú okrasnú aj úžitkovú záhradu? Dnes sa v Dobrej rade Tatiana šušková porozpráva so záhradným architektom Michalom Rehákom o letničkách, najskôr vám ale ponúknu zopár všeobecných rád.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň v Dobrej rade s Tatianou Šuškovou a krajinným architektom Michalom Rehákom meníme balkón na príjemné zelené miesto. Zasadili sme už trvalky, dali rady ako čo najdlhšie udržať kvitnutie letničiek a dnes doplníme balkónový priestor o bylinky, ktoré nám rozvoňajú nielen balkón, ale aj kuchyňu.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak žijete v byte a máte balkón či terasu, môžete aspoň kúsok vášho domova premeniť na malý zelený svet. V Dobrej rade sme tento týždeň hovorili o orientácii balkónov, o tom čo potrebujeme na sadenie, o trvalkách, letničkách aj bylinkách. Dnes vám Tatiana Šušková so záhradným architektom Michalom Rehákom poradí ako na to, ak chceme mať balkónovú záhradku nielen peknú, ale aj jedlú.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tak tento týždeň sme si poradili ako zmeniť smutný balkón na kúsok zeleného sveta. Budúci týždeň si vyskladáme šatník – napr. podľa veku či typu pracovného zaradenia.

Autor: Tatiana Šušková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame