Reč farieb - ako vyskladať šatník podľa veku, typu a pracovného zaradenia

Reč farieb - ako vyskladať šatník podľa veku, typu a pracovného zaradenia

Tento týždeň si vyskladáme šatník a budeme sa zameriavať aj na tie správne farby. Akú úlohu vôbec zohrávajú farby v našom živote, ako správne voliť farbu oblečenia? Opýtala sa Viera  Horáková odborníčky na módu, Andrei Ziegler.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Americký módny Inštitút farieb každoročne vyhlasuje jeden farebný odtieň za hlavný. Ako sa dozvedela Viera Horáková od  módnej štylistky Andrei Zeigler, tohto roku je to odtieň červeno ružovej, viva magenta.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Po celý tento týždeň vám radíme, ako správne voliť farbu oblečenia, podľa typu, veku, konfekčnej veľkosti. Jestvujú nejaké univerzálne pravidlá? Opýtala sa Viera Horáková módnej štylistky Andrei Ziegler.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Sú ženy, ktoré nemajú problém zaraďovať do svojho šatníka najrôznejšie farby. Ako povedala Viere Horákovej odborníčka na módu Andrea Ziegler, dobre zvolené farby dokážu ubrať nejaký ten rok a oživia tvár. Ako je to so sezónnymi farbami?

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Verili by ste, že aj správne zvolené pestrofarebné oblečenie  vám dokáže spríjemniť deň? Budete vyzerať sviežo, pozitívne a odpočinuto. Aj preto, ako sa dozvedela Viera Horáková od módnej štylistky Andrei Ziegler, nie je nutné neustále siahať len po čiernej farbe.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame