Dotyky: Šestnásťročná paralympionička Alexandra Rexová má slabý zrak, no silnú vôľu

Dotyky: Šestnásťročná paralympionička Alexandra Rexová má slabý zrak, no silnú vôľu

Meno Alexandra Rexová pozná už niekoľko týždňov celé Slovensko. Táto len šestnásťročná lyžiarka s oslabeným zrakom, ale silnou vôľou, zažiarila na zimných paralympijských hrách v Číne. Štartovala vo všetkých možných disciplínach a získala dve medaily, zlatú a bronzovú. Michal Herceg ju navštívil doma, keď jej pominul najväčší nápor mediálnych a spoločenských povinností. V rozhovore budete počuť aj Alexandrinu mamu a mladšieho brata.

Dotyky: Šestnásťročná paralympionička Alexandra Rexová má slabý zrak, no silnú vôľu I Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Alexandra Rexová je húževnatá slabozraká stredoškoláčka. Pred paralympiádou sa namiesto ladenia formy musela pasovať so zdravotnými problémami. Tie jej aj vďaka neúnavnej pomoci mamy Lenky nakoniec nezabránili v Číne úspešne štartovať, ale ako sa dozvedel Michal Herceg, vyzeralo to všelijako.

Dotyky: Šestnásťročná paralympionička Alexandra Rexová má slabý zrak, no silnú vôľu II Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

To bola Alexandra Rexová, naša paralyžiarska nádej zo Zohora, ktorá už teraz myslí na ďalšie preteky. Držíme palce.

Autor: Michal Herceg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame