Fórum: Dôvera aj naďalej hradí zdravotnú starostlivosť

Fórum: Dôvera aj naďalej hradí zdravotnú starostlivosť

Aktuálne sa nám ozvalo niekoľko poslucháčov, ihneď po návšteve svojho a ošetrujúceho lekára. Dozvedeli sa, že už nemajú zmluvu s ich zdravotnou poisťovňou - Dôvera a že majú prísť o týždeň, keď budú mať nové zmluvy. Nadobudli tak obavy či si budú zdravotnú starostlivosť hradiť. Zdravotná poisťovňa Dôvera má v našom regióne - teda v Bratislavskom kraji 168 tisíc poistencov, v Trnavskom kraji 151 tisíc, v Trenčianskom kraji 170 tisíc a v Nitrianskom kraji 262 tisíc poistencov. Beáta Repíková zisťovala aktuálnu situáciu u hovorcu poisťovne Mateja Štepianskeho.

Fórum: Dôvera aj naďalej hradí zdravotnú starostlivosť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dodajme, že aktuálnu situáciu budeme v Rádiu Regina sledovať , teraz je podstatné, že poistenci sa nemusia obávať, že Zdravotná poisťovňa Dôvera im nebude hradiť zdravotnú starostlivosť.

Ak aj vy máte nejaké nezodpovedané otázky, a to z akejkoľvek oblasti, neváhajte nás kontaktovať. Pripravili sme pre vás telefónne číslo s odkazovačom - 02 32 50 62 62, kam nám môžete vaše otázky zatelefonovať. Rovnako ich môžete napísať aj mailom na forum.regina@rtvs.sk.



Autor: Beáta Repíková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame