Fórum: Sťažnosti na zábavnú zónu na Dulovom námestí

Fórum: Sťažnosti na zábavnú zónu na Dulovom námestí

Do redakcie sme mailom dostali viacero podnetov od Bratislavčanov, ktorým sa nepáči, že na Dulovom námestí sa už niekoľko dní čapuje pivo a večer sa tam zhromažďuje veľa ľudí, po ktorých ostáva na zemi špina, odpad a plastové poháre. Nedávno tam pribudli aj kolotoče pre deti a stánok s cukrovou vatou. Obyvatelia tak prišli o tiché miesto, kde si v pokoji mohli posedieť pri striekajúcej fontáne. Podľa nich sa teraz toto námestie premenilo na jednu „veľkú krčmu". Miroslav Würfl preto zašiel za riaditeľkou komunikačného oddelenia miestneho úradu v Ružinove, Tatianou Tóthovou. 

Fórum: Sťažnosti na zábavnú zónu na Dulovom námestí Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Dokedy bude na Dulovom námestí kolotoč a stánok s pivom, to sme sa nedozvedeli. Po uvoľnení opatrení v súvislosti s koronavírusom sa už onedlho do blízkeho hotela vrátia zahraniční turisti. Len ako im vysvetlíme, že podgurážení ľudia, preplnené smetné koše a prenosné toalety v parku pod stromami, kde sa hrávajú deti, patria k súčasnému koloritu tohto ružinovského námestia.

Ak aj vy máte nejaké nezodpovedané otázky, a to z akejkoľvek oblasti, neváhajte nás kontaktovať. Pripravili sme pre vás telefónne číslo s odkazovačom - 02 32 50 62 62, kam nám môžete vaše otázky zatelefonovať. Rovnako ich môžete napísať aj mailom na forum.regina@rtvs.sk.  

 

Autor: Miroslav Würfl; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame