Fórum: Koľko ešte budú fungovať "koronalinky"

Fórum: Koľko ešte budú fungovať "koronalinky"

Keď sa pred niekoľkými mesiacmi začal šíriť nový koronavírus COVID-19, ani sme si spočiatku neuvedomili, že predstavuje celosvetovú zdravotnú hrozbu s priamym vplyvom nielen na ekonomiku, ale aj na život obyčajných ľudí. V krajinách sa prijímali prísne opatrenia, našťastie Slovensko reagovalo včas a správne. Napr. v Bratislave sa už na začiatku pandémie, keď sme takmer všetci mali ostať doma - objavili letáky s telefónnymi číslami prvej pomoci pre seniorov. Aby im niekto poradil s prvými príznakmi ochorenia, doniesol nákup či doručil lieky. Tak to fungovalo aj v Ružinove. Ale platí to aj dnes? To zisťoval Miroslav Würfl u riaditeľky komunikačného oddelenia ružinovského miestneho úradu Tatiany Tóthovej. Najskôr sa jej opýtal, ako využívali obyvatelia takéto možnosti praktickej pomoci...

Fórum: Koľko ešte budú fungovať 'koronalinky' Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj po uvoľnení opatrení v súvislosti s koronavírusom musíme zostať obozretní a zodpovední. Len tak máme väčšiu šancu, že ostaneme zdraví.

Ak aj vy máte nejaké nezodpovedané otázky, a to z akejkoľvek oblasti, neváhajte nás kontaktovať. Pripravili sme pre vás telefónne číslo s odkazovačom - 02 32 50 62 62, kam nám môžete vaše otázky zatelefonovať. Rovnako ich môžete napísať aj mailom na forum.regina@rtvs.sk.   

 

Autor: Miroslav Würfl; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame