Mäsové palacinky s hríbovou omáčkou

Mäsové palacinky s hríbovou omáčkou

Dnes si pre vás pripravil majster kuchár Miloš Lachkovič veľmi chutný a tradičný recept. Palacinky plnené mäsom a preliate hríbovou omáčkou. Zapísala si ho aj Viera Horáková.  

Mäsové palacinky s hríbovou omáčkou Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Z hladkej múky, vajíčka a mlieka si pripravíte palacinky.
Na plnku potrebujete 250 g mletého mäsa, petržlenovú vňať, 1 vajce, soľ a korenie.
Touto zmesou potriete polovicu palacinky, preložíte, a v trojobale vysmažíte na masti či oleji.
No a ako si pripravíte omáčku? Na cibuli upražíme hríbiky, zalejeme vývarom, keď sú hríby mäkké, rozmixujeme, zjemníme šľahačkou a troškou masla. Dobrú chuť.
Zajtra si pripravíme haruľu s kyslou kapustou.

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame