Od pondelka až do dnešného dňa ste mohli a ešte stále môžete ochutnávať Vianočné špeciality od našich kolegov moderátorov a redaktorov z Reginy Západ. Varili sme, piekli a ešte si upečieme. Dnešný recept je od šéfdramaturgičky Rádia Regina – Márii Grebeňovej Laczovej.
Medvedie labky šéfdramaturgičky Márie Grebeňovej-Laczovej Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na medvedie labky podľa mojej mamky od šéfdramaturgičky Rádia Regina – Márii Grebeňovej Laczovej budeme potrebovať: 17 dkg hladkej múky, 13 dkg masla, 10 dkg práškového cukru, 7 dkg vlašských orechov, jedno vajíčko, škoricu a jeden dekagram práškového kakaa.
Postup: Z múky, zomletých orechov, masla, cukru, kakaa, škorice a vajíčka si pripravíme cesto. Týmto cestom potom plníme formičky. Pečieme v stredne vyhriatej rúre. Keď začne počas pečenia stúpať cesto z formičiek sú medvedie labky hotové. Medvedie labky vyberáme z formičiek ešte kým sú horúce.