Zahreje, osvieži, zasýti a občas naše telo uzdraví. Polievka je pre mnohých z nás neodmysliteľnou súčasťou obeda. Naopak, nájdu sa aj takí, ktorí ich neobľubujú a radšej ich v strave vynechávajú. Polievka má neoceniteľný prínos hlavne v jarnom období, keď náš organizmus potrebuje viac energie. Možno vám zachutí polievka z mletého mäsa. S nadšenou kuchárkou a organizátorkou kulinárskych stretnutí Martou Pilipovou ju pripravovala Viera Horáková.
Polievka z mletého mäsa Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu polievky z mletého mäsa potrebujeme:
300 gramov mletého mäsa, 100 gramov koreňovej zeleniny, 1 a pol litra vody, jednu cibuľu, 2 lyžice oleja, soľ a petržlenovú vňať.
Mleté mäso zalejte vodou, vidličkou ho roztlačte, osoľte a povarte 15 minút. Koreňovú zeleninu opražte na oleji a pridajte k mäsu.