Tekvicové krémové rizoto

Tekvicové krémové rizoto

Po celý tento týždeň si spolu s riaditeľom Gurmán Festu Radoslavom Nackinom pripravujeme letné jedlá, ktoré nie sú náročné na prípravu, ale výborne chutia. Čo potrebujeme na prípravu tekvicového krémového rizota, pýtala sa Viera Horáková. Slovo má Radoslav Nackin.  

Tekvicové krémové rizoto Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu tekvicového krémového rizota potrebujeme:
Pol kila ryže arbório, cibuľu, cesnak, deci vína, maslo, zeleninový vývar,  soľ, korenie, muškátový oriešok, tekvicu a parmezán
Postup:
Na oleji si speníme cibuľu, cesnak, pridáme ryžu, mierne popražíme, zalejeme vínom, prilejeme zeleninový vývar a varíme 20 minút.
Tekvicu upečieme a pridáme do rizota podlejeme vývarom, po chvíli odstavíme a pridáme  oriešok masla. Na záver posypeme parmezánom.

Autrka: Viera Horáková; Ilustr foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame