Netradičné teľacie rezne

Netradičné teľacie rezne

Po celý tento týždeň vám Radoslav Nackin, riaditeľ Gurmán festu, ktorý sa mimochodom  začína 21. júna  v Bratislave, ponúka recepty na ľahko stráviteľné talianske jedlá. Viera Horáková dnes ochutnáva niečo mäsité, slovo má Radoslav Nackin.   

Netradičné teľacie rezne Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu teľacích rezňov ala saltin boka romana potrebujeme:
Teľacie mäso, šalviové lístky, maslo, sušenú taliansku šunku prošuto a trocha vývaru. Mäso narežeme na plátky, trocha ho vyklepeme, obalíme prošutom, pod ktoré vložíme lístky šalvie. Trocha opečieme a podlejeme vývarom, podusíme 2,3 minúty. Servírujeme s akoukoľvek prílohou podľa chuti.

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame