Talianske teľacie rezne

Talianske teľacie rezne

Po celý tento týždeň vám Viera Horáková a Radoslav Nackin ponúkajú recepty na ľahko stráviteľné talianske jedlá. Dnes to bude mäsový pokrm.

Talianske telacie rezne Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Na prípravu teľacích rezňov ala saltin boka romana potrebujeme:

Teľacie mäso, šalviové lístky, maslo, sušenú taliansku šunku prošuto a trocha vývaru.

Mäso narežeme na plátky, trocha ho vyklepeme, obalíme prošutom, pod ktoré vložíme lístky šalvie. Trocha opečieme a podlejeme vývarom, podusíme 2,3 minúty. Servírujeme s akoukoľvek prílohou podľa chuti

 


Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame