Ratatouille

Ratatouille

Taliansko je známe nielen módou, ale aj výbornou kuchyňou, ktorá je zdravá, ľahko stráviteľná a v podstate nenáročná na prípravu. Viere Horákovej chutilo aj ďalšia špecialita, ktorú pripravil Radoslav Nackin.

Ratatouille Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak ste dostali chuť na ratatuj, tak si pripravte:

Baklažán, cuketu, mäsitú papriku, cibuľu, cesnak, rajčiny a bylinky.

Zeleninu nakrájate na krúžky, každú samostatne opečiete na oleji , speníte cibuľku a cesnak a všetko na panvici spojíte. Môžete podliať vínom, na záver osolíte, pridáte bylinky a zalejete pokrájanými rajčinami

 

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame