Partizánska kaša

Partizánska kaša

Celý tento týždeň pripravujeme jedlá ukrajinskej kuchyne. Dnes vám Viera Horáková spolu s Ľubou Daubnerovou navaria partizánsku kašu. Odkiaľ pochádza tento názov?

Partizánska kaša Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu partizánskej kaše potrebujeme:

  • zemiaky
  • sušené hríby
  • pšeno
  • bravčové mäso
  • maslo
  • soľ
  • korenie
  • cibuľu


Postup:
Bravčové mäso pokrájame na kocky a podusíme na cibuľke.
Hríby spolu so zemiakmi povaríme, pridáme pšeno a po chvíli aj urestované mäso. Na záver pridáme soľ a korenie.

Zajtra vám ponúkneme recept na šalát, vhodný ku grilovanému mäsu...

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame