Hovädzí steak v kávovej marináde s chilli

Hovädzí steak v kávovej marináde s chilli

Z roka na rok pribúda ľudí, ktorí prichádzajú na chuť grilovaniu. Je to veľmi obľúbená a zdravá forma tepelnej úpravy potravín. Patrí k nemu marinovanie, príprava šalátov a nakoniec úžasná explózia chutí. Čo všetko môžeme grilovať? Opýtala sa Viera Horáková Vladimíra Morochoviča, ktorý bude varešku držať v ruke tento týždeň.

Hovädzí steak v kávovej marináde s chilli Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • 2 čajové lyžičky rímskej rasce
  • 2 polievkové lyžice pomletých kávových zŕn
  • 1 pl papričiek anchos / ančos /
  • 1 čl sladkej mletej papriky
  • 1 čl morskej soli
  • 1 čl mletého čierneho kotenia


Takto pripravenú zmes votrieme do mäsa, ktoré sme nechali v chladničke trocha odležať.

Zajtra si pripravíme jahňacie v indickom korení.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame