Jahňacie v indickom korení

Jahňacie v indickom korení

Grilovacia sezóna sa pomaly rozbieha a tak vám tento týždeň ponúkame viacero tipov, ako si spestriť jedálny lístok. Jahňacie v indickom korení grilovala Viera Horáková spolu s Vladimírom Morochovičom. Čo potrebujeme na prípravu?

Jahňacie v indickom korení Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • jahňacie kotlety
  • 4 pl lyžice olivového oleja
  • 2pl lyžice limetkovej šťavy
  • 1 pl lyžica roztlačeného cesnaku
  • morskú soľ
  • mletý koriander
  • rímsku rascu mletý zázvor mleté korenie


Postup:

Prísady na marinádu rozmiešame a potrieme ňou kotletky. Necháme odstáť v chlade a následne môžeme grilovať.

Zajtra si pripravíme kuracie vykostené stehno s citrónom a oregánom.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame