Jahodová torta

Jahodová torta

Dávno sú preč časy, keď sme obľubovali ťažké, presladené dezerty. Dnes uprednostňujeme skôr ovocné, ktoré  nie sú náročné na prípravu. Viera Horáková ochutnala jahodovú tortu, ktorú jej ponúkol Vladimír Morochovič.

Jahodová torta Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Pripravte si tortovú formu o priemere 23 cm.

Potrebujeme:

  • 1 balík piškót
  • 200 gramov medu
  • chia semienka
  • kilo čerstvých jahôd
  • liter kyslej smotany


Postup:

Kyslú smotanu vymiešame s medom a chia semienkami.
Do pripravenej formy uložíme piškóty a zalejeme kyslou smotanou. Premiešame a na 2 hodiny dáme do chladničky.
Na záver poukladáme čerstvo nakrájané jahody. Želáme vám dobrú chuť.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame