Dovolenky s rodičmi alebo bez nich?

Dovolenky s rodičmi alebo bez nich?

Občas trápne, inokedy zábavné, ale zážitky to bývajú na celý život. Aj také máme spomienky na rodinné výlety a dovolenky s rodičmi. V dnešnom cykle Na vlastné nohy sa Marianna Ďuranová a Oliver Orth s rozprávali s mladými ako si predstavujú ideálnu dovolenku.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V dnešnom cykle Na vlastné nohy sa Marianna Ďuranová a Oliver Orth pýtali svojich hostí, či ich berú rodičia na rodinné výlety, aj keď už sú tínedžeri. Treba mladých lákať na zahraničie  alebo postačí sladká domovina?

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Marianna Ďuranová a Oliver Orth sa v cykle Na vlastné nohy so svojimi hosťami rozprávali, či nie je trápne chodiť v dospievajúcom veku na dovolenky a výlety s rodičmi. Kvalitne strávený čas je dôležitý, ale do akého veku?

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V dnešnej časti cyklu Na vlastné nohy sa Marianna Ďuranová a Oliver Orth pýtali svojich hostí na to, či je v tínedžerskom veku lepšie cestovať už sólo alebo ešte je na to čas a dovolenku by takí stredoškoláci radšej mali stráviť s rodičmi. Pretože keď cestujete sami, okrem nástrah vás možno čaká prázdna peňaženka a musíte si pomôcť sami.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autor: Marianna Ďuranová, Oliver Orth

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame