Využili ste už služby kouča?

Využili ste už služby kouča?

Ľudia neustále hľadajú spôsob ako sa zlepšiť v tom, čo robia, ako dosiahnuť svoje ciele, ako budovať a udržať dobré vzťahy. Niekto zas hľadá riešenie problému, jednoducho, život nám prináša rôzne situácie, aby sme hľadali nové cesty, ktoré nás v živote povedú tým správnym smerom. Nájsť ich môžeme aj pomocou koučingu, o ktorom sa budeme dnes ráno rozprávať.
Povieme si, čo je to koučing, ako a v akých prípadoch nám môže pomôcť kouč a kedy je vhodné ho osloviť. Či a v akej situácii ste niekedy vyhľadali kouča, a či vám to pomohlo, sa Marcela Jedináková opýtala niekoľkých z vás.

Kouč - I. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes sa rozprávame o tom, čo je to koučing, ako a v akých prípadoch nám môže pomôcť kouč a kedy je vhodné ho osloviť. Koučing sa začína dohodnutím sa na téme, ktorá bude predmetom koučovacieho rozhovoru. Klient si zároveň spolu s koučom stanovia spoločný cieľ, ktorý by mal byť pozitívny. No a ako rozhovor pokračuje ďalej, to už Marcele Jedinákovej povedala životná a biznis koučka Zora Vypušťáková.

Kouč - II. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes sa rozprávame o koučingu a o tom ako nám môže pomôcť. Často počujeme, že žijeme zvláštnu dobu plnú neuveriteľných situácií a vzťahov. Koučing, o ktorom sa dnes rozprávame, je dnes vďaka výsledkom akceptovaný odbornou aj laickou verejnosťou. Najviac z neho však profitujú jednotlivci, ktorí sa nechajú viesť a ukázať si cestu. Ďalší z príbehov zaznamenala Marcela Jedináková.

Kouč - III. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes ráno sme sa rozprávali o koučingu. Počuli sme príbehy ľudí, ktorí služby kouča využili, dozvedeli sme sa, čo je to koučing a ako nám môže pomôcť kouč. Dobrý kouč kladie správne otázky, povedala Marcele Jedinákovej životná a biznis koučka Zora Vypušťáková.

Kouč - IV. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Nech je teda dôvod na stretnutie s koučom akýkoľvek, výsledkom profesionálneho rozhovoru, teda koučingu, môže byť nájdenie vlastného konkrétneho  riešenia  na danú situáciu, ale aj uvedomenie, ktoré nám pomôže zorientovať sa v životných hodnotách, v tom, kto v skutočnosti sme a kam kráčame.

Autor: Marcela Jedináková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame