Malí vekom, veľkí skutkami

Malí vekom, veľkí skutkami

V Adventnom čase sme pre vás pripravili atraktívnu SMS súťaž, ktorou zároveň chceme podporiť dobré skutky detí zo západného Slovenska. Postupne sa od 2. do 23. decembra zoznámite s deťmi z rôznych kútov nášho západoslovenského regiónu a veríme, že cez ich príbehy sa nám podarí šíriť pozitívne správy medzi ľudí. Každý, kto sa zapojí do našej sms-súťaže má šancu vyhrať hlavnú cenu, ktorou je trojdňový atraktívny wellness pobyt v Rajeckých Tepliciach pre dve osoby, alebo vedľajšie ceny - darčekové balíčky exkluzívnej francúzskej kozmetiky. Výhercov vyžrebujeme na Vianoce. To však nie je všetko! Každé ráno vám v rubrike Seriál Rádia Regina Západ položíme otázku a popoludní budeme žrebovať zo správnych odpovedí jedného z vás, komu pošleme krásnu knižku. Preto pozorne počúvajte...


Teraz navštívime siedmakov v základnej škole na Komenského ulici v Komárne. Tvoria výborný kolektív. Príbeh, v ktorom hlavnú úlohu hrá chlapec s krásnym, taliansky znejúcim menom Matteo, vám priblíži Michal Herceg.

Malí vekom, veľkí činmi 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Každé ráno vám v rubrike Seriál Rádia Regina Západ položíme otázku a popoludní budeme žrebovať zo správnych odpovedí jedného z vás, komu pošleme krásnu knižku. Preto pozorne počúvajte dnešný inšpiratívny príbeh, ktorý zaznamenala Viera Horáková.

Malí vekom, veľkí činmi 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Počúvajte dnešný inšpiratívny príbeh o Sarah Szeghyovej, ktorá navštevuje 6. ročník na základnej škole na Pribinovej ulici v Novákoch. Sarah so svojimi kamarátmi, pomohli neznámemu pánovi, ktorý odpadol. Lukášovi Števíkovi viac povedala Sarah osobne. 

Malí vekom, veľkí činmi 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Počúvajte dnešný inšpiratívny príbeh o žiakoch 6.B. triedy na základnej škole sv. Svorada a Benedikta v Nitre. Deň čo deň totiž celá trieda pomáha dvom spolužiakom. Nahrávala s nimi Jana Obrancová.

Malí vekom, veľkí činmi 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Štyri dievčatá z Považskej Bystrice prišli s peknou myšlienkou, aby pomohli rodine s ťažko chorými deťmi. Počas niekoľkých dní sa im podarilo vyzbierať peknú sumu. O tom ako sa im to podarilo a prečo sa rozhodli takto pomáhať, sa s nimi porozprávala redaktorka Andrea Kvaššayová.

Malí vekom, veľkí činmi 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame