Rozhlasáci 4

Rozhlasáci 4

Aj tento týždeň pokračujeme predstavovaním redaktorov a moderátorov Rádia Regina Západ. Päť z nich si vybral Michal Herceg. Dnes je na rade Marcel Hanáček, moderátor, ktorý má švih, vtip, pohotovosť a vysokú kadenciu reči. To znamená, že hovorí rýchlo, no takmer vôbec sa nemýli. V lepších časoch je to aj náš kultúrny atašé vždy v piatok po trinástej alebo originálny turistický sprievodca v uličkách starého mesta, kde by pokojne mohol sprevádzať napríklad aj nemeckých návštevníkov.

Pondelok: Marcel Hanáček Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Pokračujeme v predstavovaní redaktorov a moderátorov Rádia Regina. Dnes to bude Martina Švirlochová, ktorú počujete najčastejšie v našom rádiobudíku. Martina má šikovnú dcérku prváčku Ester, ktorá mame pri dištančnom rozhovore s Michalom Hercegom výdatne pomáhala.

Utorok: Martina Švirlochová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Občianskym menom Mária Babinská je známa svojím nadšením pre rozhlasovú prácu a dôkladnou prípravou na rozhovory. Ostatné už povie sama.

Streda: Mária Babinská Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes sa možno spolu s Michalom Hercegom dozviete, čo ste ešte nevedeli o našom kolegovi, moderátorovi Jurajovi Turisovi. Najviac ho počuť v našom predpoludňajšom vysielaní. Zároveň je spoluautorom relácie Na vlastné nohy a v piatkovej rubrike S batohom na pleciach nás pravidelne pozýva do prírody.

Štvrtok: Juraj Turis Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Táňu Šuškovú počujete v publicistických príspevkoch, v témach po desiatej a spoločníčku vám robieva aj v niektorých sobotňajších Panorámach. Michal Herceg sa s ňou porozprával o varení, o prechádzkach so psom a aj o tom, ako sa nahráva, keď okolo vás plieska chvostom krava.

Piatok: Tatiana Šušková Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na budúci týždeň sa v seriáli vyberieme do rôznych kútov Západného Slovenska, kde pôsobia naše regionálne redaktorky a redaktori.

Autor: Michal Herceg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame