V odraze vody: Kúpanie v Piešťanoch

V odraze vody: Kúpanie v Piešťanoch

Linkami MHD, či autom po Krajinskom moste do obce Banka a na Kúpeľný ostrov s veľkým parkoviskom alebo na bicykli, či pešo cez Kolonádový most sa dostanete k legendárnemu kúpalisku Eva v Piešťanoch. Vyše 80 ročný ikonický areál sa nachádza na pravom brehu Váhu na kúpeľnom ostrove oproti Domu umenia. Vlastnia ho kúpele, no v prenájme ho prevádzkuje tamojší Klub vodného póla. Okrem plaveckého 50 metrového bazéna tam možno využiť sedací s vodou teploty 34- 38 stupňov Celzia a detský bazén. Iveta Pospíšilová sa vnorila do atmosféry leta na Eve. 

Kúpalisko Eva Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Štrkovú pláž v miestnej časti Piešťan Bodona navštevujú najmä domáci už desaťročia. Napriek tomu, že tam nie sú bufety, okrem príjazdovej cesty chýba akákoľvek infraštruktúra,  na kúpajúcich sa nedohliadajú plavčíci. Je tu však príjemne a najmä „prírodno“. Ivete Pospíšilovej tak trochu skryté miesto bližšie lokalizoval Michal Fiala.

Kúpanie v Piešťanoch Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Na Prúdy na Váhu sa dá dostať aj autom od kostola svätého Štefana v starých Piešťanoch po ulici Bodona. Starší si tu pochvaľujú pokoj a prírodu, mladší najmä dobrodružstvo nespútanej prírody. Podobne navoľno sa možno kúpať aj na poloostrove Lido a k dispozícii je aj viacero bazénov v hoteloch, či kúpeľných zariadeniach. Piešťany a voda jednoducho patria k sebe.


Galéria

IMG_20190702_143802.jpg IMG_20190702_164350.jpg IMG_20190702_155500.jpg IMG_20190701_143617.jpg
Autorka a foto: Iveta Pospíšilová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame