V odraze vody: Slnečné jazerá v Senci

V odraze vody: Slnečné jazerá v Senci

Slnečné jazerá v Senci navštívi ročne okolo štyristo až päťstotisíc ľudí. Rekreuje sa tu takmer každý: od domácich, Senčanov s celosezónnymi permanentkami, cez majiteľov súkromných chát, do campingu chodia návštevníci so stanmi a karavanmi. V rozľahlom areáli okolo jazier nájdete luxusné hotely, ale aj ubytovacie zariadenia turistickej triedy. Michal Herceg našiel na slnečnom seneckom pobreží ľudí, ktorí sem z domu dochádzajú takmer denne. Ešte predtým sa však o tunajších rekreačných možnostiach porozprával s riaditeľom Správy cestovného ruchu v Senci Róbertom Podolským. 

V odraze vody: Slnečné jazerá v Senci 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Pred chvíľou nás pri Slnečných jazerách v Senci zaujímali novinky, rekonštrukcie či hluk tamojších prevádzok. Jeden návštevník si všimol aj zakalenú vodu. Podľa údajov z úradu verejného zdravotníctva je však kvalita tamojšej vody vyhovujúca a situáciu priebežne monitorujú. Poďme k ďalším otázkam, ktoré často zaznievajú nielen pri Slnečných jazerách. S riaditeľom Správy cestovného ruchu v Senci Róbertom Podolským hovorí Michal Herceg.

V odraze vody: Slnečné jazerá v Senci 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na Slnečných jazerách v Senci sa ľudia v lete rekreujú už celé desaťročia. Na Západnom Slovensku však vznikajú aj nové miesta na kúpanie. Jedným z nich je čerstvo otvorené termálne kúpalisko v Nesvadoch neďaleko Nových Zámkov, kam sa spolu vyberieme o týždeň.

Autor: Michal Herceg; Ilustr. foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame