Hliva na cibuľke s čerstvým tymiánom

Hliva na cibuľke s čerstvým tymiánom

Naše Kulinárium opäť obohatí foodblogerka Henrieta Peškovičová- Kundrátová, propagátorka zdravej výživy. Naučí nás pripravovať jedlo, ktoré obohatí jedálny lístok vegetariánov ,aj malých detí a zdravotnými účinkami poteší všetkých, ktorí dokážu jedlo vychutnať. Je ľahko dostupné, rýchlo pripravené a nezaťaží organizmus pri žiadnych pohybových aktivitách. Pokračuje Hana Michalčíková.  

Hliva na cibuľke Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Hlivu na cibuľke s čerstvým tymiánom si pripravíme nasledovne: Hlivu pokrájame na pásiky, alebo drobné kocky . Na oleji opražíme nakrájanú cibuľku-šalotku, pridáme hlivu , podlejeme vodou a necháme dusiť tak, aby sa voda vyparila a zostala jemná hliva. Pridáme trochu masla, môžeme aj trochu smotany a čerstvý tymián bez stoniek. Podávame s pečenými zemiakmi alebo ryžou a čerstvou zeleninou.

Autor: Hana Michalčíková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame