Čo vy na to? Letné dovolenky

Čo vy na to? Letné dovolenky

Prázdniny sú naozaj za dverami a keďže vysvedčenia sa už pripravujú, tak deti ich už vlastne majú... Prázdniny však bývajú napríklad aj v divadle. A tak sa  Ľudovít Jakubove vybral na Novú scénu za Karolom Čálikom. 

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Peter Hámor je aktuálne najznámejší a aj najúspešnejší slovenský výškový horolezec. Veď  má za sebou 15 úspešných výstupov na vrcholy všetkých štrnástich osemtisícoviek. Jeho manželka Marika ho na niektorých expedíciách sprevádza, na iných mu je morálnou oporou. Ľudovít Jakubove sa ich opýtal na horolezecké dovolenky.

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Čas prázdnin a dovoleniek, ktoré sa nezadržateľne blížia, zamestnávajú nejedného z nás. Niekto sa nevie rozhodnúť kam, niekto kedy, alebo s kým. Deti pôjdu k starým rodičom, do táborov, rodiny k moru, jazeru, do hôr. Ale sú aj takí, ktorí sa radšej vyberú na sever. Napríklad za neobyčajnou architektúrou a pokojom. Ľudovít Jakubove oslovil cestovateľa a prekladateľa Jozefa Zelizňáka.

3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Prázdniny a dovolenky, sú tu a ak s tým nesúhlasíte, tak zajtra popoludní už budete musieť. V minulých dňoch sme hovorili o hereckých, horolezeckých i severských dovolenkách. Dnes oslovil Ľudovít Jakubove odborníka na výpočtovú techniku, Ondreja Macka.

4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Prázdniny  a s nimi súvisiace dovolenky sa začínajú oficiálne pre deti dnes popoludní. Pre učiteľov o čosi neskôr. My sme však v pondelok začali prázdninami divadelnými s hercom od nepamäti  Karolom Čálikom. Dnes sa Ľudovít Jakubove vybral za riaditeľom muzikálového Divadla Tower Stage Marianom Kováčom.

5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Autor: Ľudovít Jakubove; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame