Ako sa hrali naši?

Ako sa hrali naši?

Dnešnú Kultúru pod jednou strechou začneme pod strechou Múzea mesta Bratislavy, kde zajtra opäť zavládne nostalgia. Múzeum mesta Bratislavy a Ateliér Múzeum má budúcnosť pripravilo pre verejnosť ďalšie zo série podujatí cyklu Ako sa hrali naši. Po trojmesačnej prestávke sa v Apponyiho paláci uskutoční už piata edícia tohto obľúbeného podujatia, ktoré je spojené nielen so zaujímavým hosťom, ale aj s výstavou hračiek z múzejného depozitára. Tie, ktoré predstavia zajtra som si prezrel s Beátou Husovou. 

Ako sa hrali naši? Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Návštevníci podujatia Ako sa hrali naši... sa v sobotu 19. októbra od 14,30 hod. môžu tešiť nielen na členku Divadla Astorka Korzo ´90 – populárnu herečku Annu Šiškovú, interpretov zo Spievankova, ale aj veľa nových príbehov o hračkách, ktoré v múzeu našli svoj domov. Výnimočný program je venovaný oslave hračiek, pohybu, tvorivosti, spájaniu generácií – starých rodičov, vnukov, rodičov a detí, ktorým ponúka príležitosť stráviť spoločný čas v historickom centre mesta.
Koniec októbra a november sa už budú niesť v znamení spomienok na nežnú revolúciu a tie budú mať tento rok rôznu podobu.

Autor: Marcel Hanáček; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame