Eva Mária Rohrman, spisovateľka, ekonómka

Eva Mária Rohrman, spisovateľka, ekonómka

Eva Mária Rohrman je autorkou knihy, ktorá sa len nedávno dostala na knižný trh a získala si čitateľov. Hoci písanie bolo jej láskou z mladosti, život ju zavial do oveľa pragmatickejšej činnosti. Štúdium v cudzine, túžba po slobode a záujem o cudzie jazyky jej otvorili nové obzory a možnosti. A pomohli nájsť odpovede na otázky- ako prekonať strach z neznámeho a nestratiť pritom seba samého. Hane Michalčíkovej vyštudovaná ekonómka Eva Mária Rohrman prezradila. 

Eva Mária Rohrman, spisovateľka, ekonómka 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Slovenská čitateľská obec len nedávno spoznala autorku knihy Zlato sa čistí ohňom- Evu Máriu Rohrman. Skutočným povolaním ekonómku, ktorá však od mladosti túžila písať. Roky v nej dozrieval námet na román , v ktorom hlavná hrdinka Júlia po strastiplnej ceste hľadania slobody v cudzej krajine a osobného šťastia pochopí , na čom naozaj záleží a čo je v živote dôležité a nemenné. V rozhovore s autorkou knihy pokračuje Hana Michalčíková.

Eva Mária Rohrman, spisovateľka, ekonómka 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Eva Mária Rohrman, autorka knihy Zlato sa čistí ohňom, ponúkne tak príbeh Slovenky, ktorý sa začína vo Viedni a končí na španielskom bielom pobreží.

Autorka: Hana Michalčíková; Ilustr. foto: Faecbook

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame